Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ "ابراهیم جلیلی" روز دوشنبه در آیین گرامیداشت دومین سالروز ثبت جهانی مبلمان منبت ملایر، اظهار داشت: این نشست در آینده نزدیک و با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری برگزلر خولهد شد.

وی دسترسی بیشتر به اهداف شورای جهانی صنایع دستی، ایجاد همبستگی در زنجیره شهرهای جهانی و استفاده از ظرفیت‌های موجود و برند جهانی انگور و برند ملی مرواربافی را از اهداف مهم نشست ملی دبیران شهرهای جهانی صنایع دستی در ملایر عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با اشاره به کسب ۲ برند جهانی انگور و مبلمان منبت این شهرستان، ادامه داد: ثبت جهانی شهرها، فرصتی عالی فراهم می‌کند تا اهالی بومی این مناطق برای یادگیری و توسعه صنایع دستی خود، تمایل و اشتیاق بیشتری نشان دهند.

جلیلی ثبت جهانی را موجب شهرت بیشتر صنایع دستی دانست و گفت: ثبت جهانی صنایع دستی منافع اقتصادی و اجتماعی متعددی برای اهالی بومی به همراه دارد که یکی از شاخص‌های رشد گردشگری است.

وی یادآور شد: این شهرستان در حوزه صنایع دستی دارای ۱۱ هزار هنرمند است که در بیش از ۲۰ رشته فعالیت می‌کنند.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر مبلمان منبت را از جمله هنرهای این شهرستان برشمرد که حدود ۹ هزار نفر به صورت مستقیم و ۲۵ هزار نفر به طور غیر مستقیم در این هنرصنعت مشغول به فعالیت هستند. ملایر دیده می‌شود را شاهد هستیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر شرکت فعالان بخش خصوصی در نمایشگاه اکسپو دبی، شرکت در نمایشگاه بین‌المللی تهران، افتتاح چندین فروشگاه و نمایشگاه با دریافت تسهیلات، توسعه شهرک صنعتی مبلمان منبت و دعوت از سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی را از جمله اقدامات انجام شده در شهر جهانی مبلمان منبت عنوان کرد.

به گزارش ایرنا؛ شورای جهانی صنایع دستی (World Crafts Council) یا به اختصار WCC، یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی است که در سال ۱۹۶۴ پایه‌گذاری شده، هدف از راه‌اندازی این سازمان افزایش تعامل با کشورهای دنیا، افزایش توسعه اقتصادی از طریق درآمد حاصل از تولید صنایع دستی، اجرای برنامه‌های تبادل فرهنگی و هنری، برگزاری کارگاه، کنفرانس، سمینار و نمایشگاه‌های مربوط به صنایع دستی و به طور کلی ایجاد انگیزه و کمک به فعالان صنایع دستی در کل دنیا است.

مبلمان منبت ملایر نیز یکی از صنایع دستی مهم ایران است که سال ۱۳۹۸ در فهرست شهرهای جهانی صنایع دستی قرار گرفت.

شهرستان ملایر دارای ۲ برند جهانی "انگور و مبلمان منبت" است.

برچسب‌ها گردشگری شهر جهانی مبل و منبت ملایر اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری شهر جهانی مبل و منبت ملایر گردشگری شهر جهانی مبل و منبت ملایر صنایع دستی و گردشگری جهانی صنایع دستی شهرهای جهانی میراث فرهنگی مبلمان منبت ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد

فرمانده یگان‌ حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از دستگیری سه نفر در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه پس از حفر گودالی به عمق ١٥ متر به منظور کشف اشیای تاریخی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، سرهنگ محمدرضا زارعی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان، پس از بازدید از منزل شخصی، سه نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، گفت: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض دو متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی اضافه کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش داده و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری کنند.

کد خبر 750746

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود