Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@00:45:17 GMT

 سایت های ثبت شرکت و ثبت برند در ایران

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۲۹۹۰

 سایت های ثبت شرکت و ثبت برند در ایران

بهترین سایت ثبت شرکت و ثبت برند سایتی است که اطلاعات کامل و جامعی درباره اصول، شرایط، مدارک و نیازمندی های تاسیس شرکت و ایجاد یک برند در اختیار مخاطبان و مشتریان خود قرار دهد. یعنی محتوای خوب و کامل و صحیحی درباره ایجاد یک شخصیت حقوقی و هم چنین ثبت کردن یک نشان و علامت تجاری، در دسترس عموم قرار دهد. اگر شما به دنبال بهترین سایت ثبت شرکت و ثبت برند هستید، بایستی به دنبال پایگاه هایی باشید که محتوای خوب و جامعی را در اختیار شما قرار داده و  حاضر به پاسخ گویی به سوالات احتمالی شما یا مخاطبان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت شرکت مسئولیت محدود یا سهامی عام یا سهامی خاص یا تعاونی یا تاسیس نمایندگی و شعبه یا صندوق سرمایه گذاری، نیازمند در اختیار داشتن اطلاعات و اشراف بر روی موضوعات حقوقی بر اساس قانون تجارت است. درگاه هایی که بتوانند اطلاعات تکمیلی درباره مقولاتی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به تاسیس یک شخصیت حقوقی مرتبط هستند ارائه کند، انتخاب شایسته و بایسته برای جست و جوگران و کارآفرینانی است که علاقمند به تاسیس یک شخصیت حقوقی می باشند.

ویژگی ۵ گانه بهترین ها

بنابراین اگر به دنبال بهترین سایت ثبت شرکت و ثبت برند هستید، به دنبال درگاهی باشید که فاکتورهای ۵ گانه زیر را داشته باشد:

 حاوی اطلاعات متنی و تصویری مفیدی درباره شرایط و چگونگی تاسیس شخصیت حقوقی و ثبت یک علامت تجاری باشد. پاسخ گوی رایگان پرسش های احتمالی مخاطبان درباره مقولات مرتبط با این ۲ موضوع باشد. دسترسی به مشاوران و کارشناسان این سایت به منظور دریافت خدمات روی این ۲ موضوع، آسان باشد.  چیدمان اطلاعات و گرافیک درگاه به گونه ای باشد که به راحتی و در کم ترین زمان ممکن، بتواند اطلاعات مورد نیاز را استخراج و برای دریافت خدمات با کارشناسان این سایت، تماس گرفت. سایت مربوط به یک مجموعه حقوقی خوش نام و با تجربه باشد و به چند صفحه خلاصه نشده باشد و حتما محل اقامتگاه قانونی و تلفن داشته باشد و همه چیز به ارتباط مجازی خلاصه نشود.

سایت هایی که در این زمینه های مشغول به کار هستند، صاحب امتیاز معمولا حقوقی دارند. اطلاعات این صاحب امتیاز را بایستی پیش از اقدام به سفارش خدمات، از طریق سایت روزنامه رسمی  (RRK.IR) و سایت شناسه اقتصادی شرکت ها، استعلام کرد تا از واقعی بودن آن ها، مطلع شد.

گاها مشاهده شده که کلاهبرداران اینترنتی و مجرمان سایبر، با نام های پرطمطراق، اسامی مشابه با نام های مجموعه های حقوقی خوش نام بازار، انتخاب کرده و یا نام شخصیت حقوقی که مدعی هستند، ثبت نشده و جعلی است. لذا خدمات ضعیفی به مخاطب می دهند که در نهایت، مشتری را به سمت شکایت و پلیس فتا می کشاند. بنابراین هر گاه خواستید از بهترین سایت ثبت شرکت و ثبت برند استفاده کنید، حتما موارد ۵ گانه فوق الذکر را در نظر داشته باشید.

سایت رسمی ثبت انواع شخصیت حقوقی (از مسئولیت محدود تا تضامنی) در ایران، درگاه سازمان ثبت اسناد و املاک قوه قضاییه است که در نشانی: https://sherkat.ssaa.ir/ قرار دارد. سایت رسمی ثبت نشان تجاری در ایران نیز درگاه مرکز مالکیت معنوی قوه قضاییه در نشانی: http://iripo.ssaa.ir/ در دسترس است. هر مشاور حقوقی و هر مجموعه ای که خدمات حقوقی ثبت و تغییرات و مسائل برند و حق اختراع و این چیزها را دنبال می کند چه برای شما و چه مشتریان دیگر، از ۲ لینک بالا استفاده می کند.

به دلیل این که  مقولات تاسیس شخصیت حقوقی و ثبت نشان تجاری، مواردی هستند که فرآیند اداری طولانی و هم چنین نیاز به تجربه و مشاوره درست دارند، مجموعه های ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی، آماده ارائه انجام صفر تا صد امور مربوطه هستند و افراد مشتاقند تا با برون سپاری نیازهای حقوقی خود، در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنند.

با این مقدمه که عرض کردیم، شما را با بهترین سایت های ثبت شرکت و ثبت برند آشنا می کنیم.

بهترین سایت های ثبت شرکت و ثبت برند هلدینگ ملاصدرا

یکی از معتبر ترین و با سابقه ترین مجموعه های ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی به شخصیت های حقیقی و حقوقی کشور، هلدینگ ملاصدرا است که دفتر مرکزی آن در خیابان ملاصدرا تهران قرار دارد. هزاران پرونده موفق در سالیان متمادی  فعالیت خود داشته و یکی از خوش نام ترین مراکز ارائه دهنده خدمات ثبتی و تغییراتی و اخذ گواهی  نامه نشان تجاری در ایران است. همه فاکتورهای ۵ گانه ای که در بالا به آن اشاره کردیم در سایت آن در نشانی: SABTMOLLASADRA.com در دسترس است.

برخی از خوش نام ترین و مطرح ترین برندهای ایرانی در عرصه محصولات صنایع غذایی و فناوری اطلاعات، از طریق هلدینگ ملاصدرا ثبت و پیگیری تغییرات بسیاری از  شرکت های صاحب نام ایرانی، همه ساله توسط این مجموعه انجام می شود.

های ثبت

از دیگر مجموعه های برتر و صاحب نام در حوزه تاسیس شخصیت حقوقی و ثبت نشان تجاری در ایران به شمار می رود. بیش از ۱۵ سال سابقه موفق در این امور داشته و رضایت مشتری و پاسخگویی اینترنتی تخصصی، بخشی از رفتار سازمانی های ثبتی ها در طول فعالیت آن ها در دو دهه اخیر است. می توانید به hisabt.com بروید.

فکر برتر

از دیگر انتخاب های شایسته برای پیگیری این مقوله، سامانه تخصصی موسسه فکر برتر است. همه خدمات ثبتی را در اختیار مشتری قرار داده و فاکتورهای ۵ گانه مورد نظر را نیز درگاه آن دارد. خدمات سریع و حداکثر سازی رضایت مشتری، از جمله  قابلیت های فکر برتر است. برای اطلاعات بیشتر به companyregister.com بروید.

کارا

از دیگر مجموعه های فعال و خوش نام این حوزه، شرکت کارا است که با اتکا به مجموعه ای از وکلا و صاحب نظرات در عرصه های حقوقی و تجاری و مالی و مالیاتی، از هشتاد شمسی تاکنون، خدمات متنوعی را به صاحبان کسب و کار می دهد. به kararegister.com بروید.

ثبت فردا

از دیگر مجموعه های موثر این حوزه است. تخصص در ثبت علائم تجاری و پیگیری تخصصی و مشاوره حرفه ای برای نشان تجاری دارد. sabtefarda.com را در نظر داشته باشید. همیشه برای انتخاب بهترین ها، با بهترین ها مشاوره کنید.

کد خبر 1592717

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شخصیت حقوقی نشان تجاری خوش نام ۵ گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ابلاغ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها در روزهای اخیر در واقع پاسخی به برخی مطالبات جدی تولید کنندگان و فعالان اقتصادی است که در سالیان گذشته مطرح شده اما نتیجه بخش نبوده است؛ یکی از این مطالبات که در سال‌های گذشته بارها از سوی فعالان بخش خصوصی مطرح شده موضوع الزام به استفاده از وکیل است در حالی که بسیاری از امور حقوقی این شرکت‌ها با داشتن نماینده حقوقی قابل حل و فصل است.

حالا بند ب ماده ۲۰ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها امکان استفاده از نماینده حقوقی به جای وکیل را برای تمام شرکت‌ها فراهم کرده است؛ بر این اساس کلیه اشخاص حقوقی خصوصی از قبیل بنگاه‌ها یا اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل آن‌ها، در موضوعات مرتبط با همان مؤسسه شرکت و بنگاه می‌توانند از نماینده حقوقی به جای الزام به گرفتن وکیل استفاده کنند.

پیش از این در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ با تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان، این امکان برای شرکت و مؤسسات دانش بنیان فراهم شده بود. بر این اساس اکنون کلیه اشخاص حقوقی خصوصی می‌توانند از کارکنان خود با داشتن یکی از شرایط ذیل به عنوان نماینده حقوقی استفاده نمایند:

۱- دارا بودن یکی از مدارک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق

۲- دو سال سابقه کار قضائی یا وکالت یا مشاوره حقوقی به شرط عدم محرومیت قبلی از اشتغال به قضاوت یا وکالت

بر اساس اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، مطابق با ماده ۳۲ آئین دادرسی مدنی بنگاه‌های اقتصادی خصوصی از معرفی نماینده حقوقی برای پیگیری امور قضائی در دادگاه‌ها منع شده و به نوعی ملزم به گرفتن وکیل در پرونده‌های قضائی خود شده بودند محرومیت بنگاه‌های خصوصی از معرفی نماینده حقوقی در حالی بود که بنگاه‌ها و مؤسسات دولتی می‌توانستند برای امور قضائی خود نماینده حقوقی معرفی کنند.

پیش از این کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی در مهر ماه سال ۱۴۰۰ این مطالبه را از مجلس مطرح کرده بود. استدلال آنها این بود که با توجه به انحصار موجود در بازار خدمات حقوقی، هزینه استفاده از وکیل برای بنگاه‌های اقتصادی خصوصی به شدت گران است، به نحوی که پیگیری بسیاری از پرونده‌های قضائی با توجه به ریسک آن‌ها به‌خصوص برای صنایع کوچک و متوسط که ۹۲ درصد صنایع کشور را تشکیل می‌دهند، مقرون به صرفه نبوده و درنهایت موجب رها شدن مطالبات مالی و تضعیف فضای کسب و کار می‌شود.

از سوی فعالان بخش خصوصی مطرح می‌شد که به دلیل دو عامل گرانی بکارگیری وکیل و انباشت مطالباتی که به دلیل گرانی وکالت، ارزش پیگیری ندارند، بنگاه‌های اقتصادی خصوصی هزینه تمام شده بیشتری را در مقابل شرکت‌های دولتی متحمل می‌شوند و لذا از این منظر نیز رقابت بخش خصوصی با بخش دولتی دشوارتر شده است.

کد خبر 6099539 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • وظیفه قالیشویی چیست؟