Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@11:03:12 GMT

راهنمای ثبت شرکت و برند در موسسه حقوقی ایلیا

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۸۳۸۴

راهنمای ثبت شرکت و برند در موسسه حقوقی ایلیا

یک شرکت باید در کم ترین زمان توسط بازرگانان یا وکلای آن ها به ثبت رسد تا بتوان از مزیت های قانونی بهره مند شود و در حیطه قوانین به امورات خود بپردازد. تمامی نکات مربوط به ثبت شرکت تجاری که نیازمند تامل شما باشد را ما در کم ترین زمان ارائه می کنیم . پس با ما همراه باشید و در صورت نیاز به تخصص حقوقی بهترین و سریع ترین روش با ما تماس گرفته تا به شما شایسته ترین روش ثبتی را ارائه دهیم از این رو موارد حقوقی را با مشاوره رایگان در ادامه متن زیر ارائه می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت شرکت آسان

شرکت ها بر اساس قوانین و شروط خاصی قابل ثبت بوده که براساس نوع و موضوع فعالتشان طبقه بندی شده و اصول را باید از سوی متقاضیان حقوقی پیگیری کنید. ثبت شرکت ها (eliya.ir) تنها روش برای ثبات در تجارت و انجام امور بازرگانی است که توسط موسسات حقوقی می توان آن را انجام داد و به نتایج مطلوب رسید.

نخستین گام برای ثبت شرکت ، انتخاب مشاوری کاردان و با تجربه برای راهنمایی دقیق شما برای انجام امور حقوقی می باشد.

یک شرکت تجاری می تواند به انواع 7گانه شرکت های تجاری در اداره ثبت اسناد و املاک به ثبت رسد که مهم ترین و با اهمیت ترین نوع ثبت شرکت را بامسئولیت محدود و سهامی خاص دانست. برای ثبت سریع شرکت ها ما پشتیبان شما خواهیم بود تا آنچه شایسته شماست بدون دردسر در اختیارتان قرار دهیم.

ثبت تغییرات شرکت های تجاری

برای تغییرات شرکت تجاری در کم ترین زمان ما راهنمای شما بوده تا تغییرات را به صورت اصولی انجام داده و در این مسیر تاثیرگزار باشید. تغییرات شرکت را با ارائه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها به صورت قانونی انجام می دهید. جهت ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت ها با توجه به نوع تصمیم در مجمع عمومی فوق العاده ، عادی به طور فوق العاده ، جلسه هیئت مدیره انجام دهید که باید با در نظر داشتن موارد قانونی مختص به نوع خاصی از تصمیمات اتخاذ شده در شرکت ها پیگیری می شوند.

از این رو تشکیل جلسات همگام با نوع شرکتها باید به حدنصاب اکثریت تعدد نفرات و اعضا بستگی خواهد داشت .

ثبت تغییرات شرکت ها باید با اطلاعات کافی و اصولی انجام گیرد و به صورت کاملاً قانونی به ثبت برسد .
قوانین و مقررات باید در تنظیم صورتجلسات اعمال شود که در غیر این مورد در روند انجام ثبت در ادارات ثبت شرکت ها هزینه و زمان خود را هدر داده اید .

 

ثبت برند و علامت تجاری راهی برای پیروزی در رقابت

برای ثبت برند و علائم تجاری داشتن تخصص الزامی است . از این رو علامت تجاری را ما براساس اصول و قوانین اداره مالکیت صنعتی انجام خواهیم داد تا در کم ترین زمان در این مسیر پیشرفت داشته باشید.

علائم تجاری یک نیاز برای بهتر دیده شدن در کسب و کارتان است و از راه ثبت آن می توان به مشتریان درداخل و نیز خارج کشور تبلیغات گسترده و مناسبی را ارائه کرد. از این رو برای انجام مراحل ثبت برند و علامت تجاری باید اصول مربوط به آن را بدانید.

علامت تجاری را می توانید به صورت های مختلف به مانند لوگو تایپ یا نشان تجاری ارائه و ثبت کنید که برای ثبت برند دارای حروف انگلیسی نیاز به ارائه کارت بازرگانی می باشد.

برای ثبت برند باید نام و اشکال را به گونه ای بکار برد که با فرهنگ کشور هماهنگ باشد و با عرف جامعه همسویی داشته باشند. از این رو یک برند و علامت تجاری را بهتر است از راه مشاوره حقوقی و ثبتی کارشناسان متخصص ایلیا پیش برده و در اداره مالکیت صنعتی به ثبت رسانید.

در دوران کرونایی دیگر نیازی به حضور افراد در ادارات مالکیت صنعتی نبوده و می توانید به صورت کاملاً مجازی این امور را انجام دهید.

مدارک لازم برای ثبت برند و علائم تجاری

ثبت برند و علائم تجاری را باید با ارائه مدارک شناسایی افراد حقوقی و حقیقی و تسلیم برگه از شناسنامه و کارت ملی انجام دهید. تمامی مدارک را باید به اداره مالکیت صنعتی ارائه کرده که این مدارک شامل پروانه فعالیت یا جواز تاسیس ، نمونه طرح از برند در ابعاد 10در 10 ، ارائه کارت بازرگانی در صورت داشتن حروف و علائم غیر ایرانی، این را در نظر داشته باشید که اشخاص حقوقی با ارائه مدارک شناسایی و شرکت قابلیت ثبت برند را دارا می باشند که تمامی این موارد را تنها با یک جلسه مراجعه حضوری و یا مجازی با وکلای حقوقی ایلیا به سرانجام خواهید رساند.

ثبت تخصصی شرکت و برند ایلیا

تنها با ثبت شرکت خواهید توانست در کم ترین زمان به پیشرفت در امور کاری خود برسید . از این رو ما پیشنهاد می کنیم هرچه زودتر این مراحل حقوقی و ثبتی را در موسسات موجه و با سابقه بالا و رزومه موفق به ثبت رسانید و از تسهیلات مالی ویژه و تضمینی بهره مند شوید . از سویی به دلایلی مانند ازدیاد مشاغل یکسان و ارائه خدمات مشابه بعضی از افراد سودجو از تخصص دیگری به نفع خود بهره برده و سودهای کلان دریافت می کنند که این امر را می توان تنها با ثبت برند و علامت تجاری خاص به خود متوقف کرد و به شخصه از مزایای ثبت برند در کشور و یا خارج از کشور بهره برد.

ثبت شرکت ایلیا با بهره مندی از اصول تخصصی ثبت شرکت و تغییرات به همراه مشاوره و تجارب کارشناسان مجرب ثبتی و حقوقی خود صفر تا صد نحوه و روش ثبت شرکت ها را در اسرع وقت ارائه داده که این مجتمع حقوقی با سابقه 20ساله خود در تمامی نقاط ایران زیبا بهترین و فوق العاده ترین پشتیبان حقوقی برای شما خواهد بود. جهت انجام امور حقوقی شرکت و برند خود تنها نیاز است به سامانه اینترنتی https://eliya.ir مراجعه کرده و از مشاوره رایگان حقوقی بهره مند شوید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جنگ یمن بودجه 1401 پیک ششم کرونا اومیکرون دهه فجر ثبت شرکت ثبت برند شرکت ایلیا رپرتاژ آگهی مذاکرات وین جنگ یمن بودجه 1401 پیک ششم کرونا اومیکرون دهه فجر برند و علامت تجاری کم ترین زمان علامت تجاری برای ثبت برند مالکیت صنعتی تغییرات شرکت علائم تجاری ثبت برند ثبت شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی