Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@11:58:42 GMT

ثبت شرکت در ارومیه با خدمات ثبتینه  آسان است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۹۳۷۷

ثبت شرکت در ارومیه با خدمات ثبتینه  آسان است

ثبت شرکت در ارومیه را می‌توانید به مجموعه مشاورین و متخصصین این حوزه بسپارید. شاید بر روی ثبت شرکت در ارومیه در حال فکر کردن هستید. یا حتی تصمیم خود را گرفته‌اید. یا وقت این کار را ندارید و یا از پروسه پیچیده‌ای که باید در این مسیر طی کنید اطلاعات زیادی ندارید. گاهی اوقات نیز به دلیل مشکلات و سنگ اندازی‌های زیادی که در این میان ممکن است پیش بیاید، عده‌ای عطای ثبت را به لقایش می‌بخشند و از ادامه دادن کار کلا منصرف می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر می‌خواهید ثبت شرکت یا برند به طور ویژه در شهرستان ارومیه داشته باشید، می‌توانید انجام این روند را به تیم ثبتینه که در این زمینه فعالیت دارد، بسپارید.

چگونگی مراحل ثبت شرکت به شکل رسمی

ثبت شرکت در ارومیه و یا هر شهرستان دیگر، مراحل خاص قانونی دارد. باید برای ثبت هر شرکتی که مدنظر شماست این سلسله مراتب را طی نمایید.

. برای ثبت شرکت در ارومیه ابتدا باید حیطه کاری شرکت را مشخص نمایید. یعنی این شرکت قرار است در چه حوزه‌ای فعالیت کند.

. تعیین سهامداران این شرکت به عنوان شریک

. سرمایه اولیه یا آورده اولیه شرکت شما باید مشخص باشد.

. موضوع فعالیت شرکت را باید معین کنید. یعنی به طور ویژه تر معلوم نمایید کار این شرکت چیست؟

. انتخاب نام شرکت

. مشخص شدن وظایف اعضا و میزان اختیارات اعضا و تعیین اینکه چه کسی حق امضا دارد.

. فراهم کردن مدارکی که اداره ثبت نیاز دارد.

. ثبت نام آنلاین و درخواست برای ثبت شرکت

. ارسال مدارک و دریافت تائیدیه از اداره مربوطه

. مراجعه به اداره مربوطه و تحویل اسناد و اوراق لازم

. انتشار ثبت شرکت در روزنامه کثیر الانتشار

تمام مراحل ثبت شرکت در ارومیه و دیگر شهرستانها به همین شکل است. حتما در نظر داشته باشید که درخواست شما برای ثبت شرکت باید به شکل اینترنتی باشد. شما در تعیین نوع شرکت خود و مسئولیت ها و وظایفی که دارد، باید نهایت دقت را داشته باشید. اطلاعات در این زمینه را می توانید زمان مراجعه به پایگاه اینترنتی به دست آورید.

چگونگی ثبت برند در ارومیه

برای ثبت برند در ارومیه مستقل خودتان هم باید مراحل قانونی و اداری را طی نمایید. برای اینکه فعالیت و یا محصول تولیدی شما به شکل مستقلی شناخته شود و در عین حال شرکت و یا موسسه دیگری نتواند از فعالیت ها و محصولات شما کپی برداری و یا سوءاستفاده نماید احتیاج به ثبت برند خواهید داشت. مراحل ثبت برند عبارتند از:

. انتخاب نام برای برند و استعلام نام تجاری پیشنهادی شما

. آماده کردن مدارک شناسایی مورد نیاز برای ثبت برند در ارومیه

. ثبت اظهارنامه در سایت اداره مالکیت و پرداخت هزینه

. چاپ آگهی ثبت برند در روزنامه های رسمی کشور

. مراجعه به اداره مالکیت

. پرداخت هزینه ای به عنوان حق الثبت

. پرداخت هزینه برای چاپ آگهی برای بار دوم

. تحویل گواهی ثبت برند با انقضای ده ساله

شرکت ثبتینه

ثبتینه در حقیقت یک سیستم یکپارچه و پکیجی کامل برای خدمات دهی در امور ثبتی به شما عزیزان است. تیمی کاملا حرفه ای و مجرب با مشاوره های کارشناسی موثر چه به شکل آنلاین و چه آفلاین، در این سیستم در حال یاری رساندن به همه مردم شریف ایران است. خدمات دهی این موسسه بسیار کامل و جامع بوده و شما را بی نیاز از هرگونه کمک و راهنمایی خواهد کرد.

کد خبر 1626132

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ثبت شرکت در ارومیه ثبت برند برای ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • هفته اول خوب باشیم کسب سهمیه المپیک آسان خواهد بود
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟