Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشان تجاری صادراتی فرش دستباف کلاردشت سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ به همت پایانه صادراتی فرش دستباف ایران و باحضور رئیس مرکز ملی فرش دستباف و مسئولان بخش دولتی و خصوصی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، فرحناز رافع رئیس مرکز ملی فرش ایران نیز در این مراسم گفت: «اعطای نشان تجاری به فرش کلاردشت باعث اعتلای این فرش در ایران و منطقه می‌شود که به طور حتم اعتلای فرش دستباف کلاردشت، اعتلای فرش ایرانی در دنیا را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

‌وی افزود: «طرح و رنگ زیبای فرش کلاردشت به زیبایی این هنر افزوده است و این فرش حاصل سرپنجه‌های هنرمندانه زنان و مردان این منطقه است.»

رافع اضافه کرد: «امید را باید برای مردم زنده کرد. این مردم در دوران دفاع مقدس تلاش‌ها و ایثارگری‌های فراوانی کردند، اکنون شاید دشمن روبه‌روی ما نباشد، اما تحریم‌ها وجود دارد. با این حال امید را نباید از مردم گرفت و باید به مردم عزیزمان امید بدهیم. مسئولان و کارآفرین‌ها این امید را به جامعه تزریق کنند.»

وی ادامه داد: «یکی از ظرفیت‌های موجود در کلاردشت نیروهای جوان هستند؛ درخواست من این است که جوانان به احیای فرش کلاردشت کمک کنند. این فرش در کلاردشت به صورت خانوادگی بافته می‌شود و درآمد حاصل از آن نیز برکت دارد.»

رئیس مرکز ملی فرش ایران خاطرنشان کرد: «ثبت نشان تجاری فرش دستباف کلاردشت مقدمه یک کار بزرگ در کشور است و ما به دنبال اعتلای فرش ایران در جهان هستیم.»

به گزارش ........  سید رضا قندیلی مدیرعامل پایانه صادرات فرش دستباف ایران نیز در این مراسم با اشاره به تسهیل گری توسعه صادرات فرش کشور باثبت برندهای تجاری ملی و بین المللی اظهار داشت: فرش کلاردشت به عنوان پایلوت، با همکاری پایانه صادرات فرش دستباف ایران در مدت یکسال گذشته با ثبت مالکیت جغرافیایی جهانی (  WIPO) توانست با مشاوره و برنامه ریزی های انجام شده در نمایشگاه های اختصاصی و تخصصی داخلی و خارجی مشارکت جدی داشته باشد و از طرفی اقدامات لازم در حوزه فروش آنلاین را نیز اجرایی کند.

وی افزود: پایانه صادرات فرش دستباف در راستای تسهیلگری توسعه صادرات اقدام جدی برای ثبت برند تجاری فرش دستباف را در مراکز استانی در پیش گرفته است تا بدین واسطه در راستای حضور در بازارهای متعدد جهانی، با حمایت مرکز ملی فرش دستباف و صاحبان برندهای ثبت شده تجاری فرش دستباف، زمینه رایزنی و بازاریابی فروش فرش های نفیس ایرانی تسریع شود.

مدیرعامل پایانه فرش دستباف ایران با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته درخصوص ایجاد فرصت های فروش بیشتر و معرفی هنر صنعت فرش دستباف ایران به بازارهای هدف اضافه کرد: بستر فروش آنلاین بین المللی و  دیجتال مارکتینگ، حضور گسترده بین المللی در فضای مجازی برای معرفی طرح ها و نقوش مورد سلیقه کشورهای مختلف در دستور کار قرارگرفته است تا هدف دریافت تولید و صادرات سفارشی فرش دستباف رونق بگیرد.

در ادامه بنیان گذار برند تجاری قالی کلاردشت با اشاره به اینکه نگاه ما نگاهی فرهنگی و  آمیخته به حب و نزدیکی به سرزمین ابا اجدادیمان کلاردشت زیباست اظهارداشت: اگر فعالیت تجاری هم به صورت گسترده انجام شود، برای اشتغال زایی توسعه  و رونق اقتصادی این شهر رقم خورده است چرا که ما با ارائه قالی کلاردشت که معرف و آیینه تمام نمای فرهنگ و اداب رسوم و تاریخ و طبیعت این منطقه است، سفیری فرهنگی برای از یکی از بکر ترین نقاط گردشگری ایران نیز خواهیم بود.

 

عارف مشعشعی با بیان اینکه ما فعالیت خودمان را به صورت زیربنایی و پایه شروع کردیم و در اولین گام درباره تاریخ و پیشینه قالیبافی در کلاردشت تحقیق و مطالعه کردیم و سپس  برای تکمیل پرونده ثبت جهانی نشان جغرافیایی کلاردشت اقدام کردیم افزود: طی نظر سنجی های گسترده و میدانی علت های عدم اقبال مردم کلاردشت از فرش بومی خودمان رو جویا شدیم، که با بررسی دقیق تمام نظرات همفکری و تحقیق به رفع موانع  عدم استقبال از فرش کلاردشت که سنگینی و  غیرقابل شستشو بودن بوی پشم، تنوع کم و…از جمله آنهاست بر امدیم.

 

بنیان گذار برند تجاری قالی کلاردشت تصریح کرد: در آینده نزدیک نسلی تازه از فرش کلاردشت با حفظ اصالت آن ، را به بازار عرضه می کنیم و با توسعه تجاری سازی فعالیت های مجموعه قالی کلاردشت، نسبت به بازاریابی داخلی و خارجی تخصصی فرش دستباف کلاردشت از روشهای گوناگونی ازجمله بستر سازی تبلیغات های میدانی، اینترنتی، سازمانی، شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی، مذاکرات b2b و حضوری با تجار فرش داخلی و خارجی بار دیگر بتوانیم در صنعت فرش دستباف ایران سهمی موثر داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دولتی و خصوصی زنان صنعت فرش رئیس مرکز ملی فرش فرش دستباف ایران پایانه صادرات داخلی و خارجی فرش کلاردشت صادرات فرش برند تجاری فرش ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۲، ۳۳۲ هزار و ۷۱۲ تن کالای غیرنفتی با ارزش ۳۰ میلیون دلار از استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شده است.

سید امیرتیمور موسویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: میزان صادرات تولیدی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل بیش از ۱۰۰ درصد، و میزان کل صادرات با بازرگانان طی این مدت بیش از ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: کلینکر سیمان، محصولات آرایشی بهداشتی، عصاره شیرین بیان، عصاره های گیاهی، صیفی جات، تره بار، ماهی و موکت کالا های عمده صادراتی استان طی سال ۱۴۰۲ بوده اند.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ کالاهای غیر نفتی استان به کشور های آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس صادر می شدند، خاطرنشان کرد: طی این مدت زمان بیشترین حجم صادرات استان به کشور کویت بوده که بالغ بر پنج میلیون دلار کلینکر سیمان به این کشور صادر شده است.

موسویان تصریح کرد: طی سال ۱۴۰۲ به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در گمرک، کالای وارداتی به استان کهگیلویه و بویراحمد نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ صادرات غیرنفتی استان در بخش تولیدی بیش از ۱۰۰ درصد، و در بخش بازرگانان و واحدهای تولیدی در مجموع بالای ۳۰۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه صادرات غیرنفتی استان برای امسال در بخش تولیدی ۱۰ میلیون دلار و در کل ۳۰میلیون دلار هدف گذاری شده است، عنوان کرد: کشورهای آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس عمده کشور های هدف صادراتی استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

موسویان تصریح کرد: با توجه به ثبت کوتاژهای واحدهای صادراتی توسط گمرک استان، افزایش صدور کارت بازرگانی و بازاریابی بازرگانان و همین طور پیدا کردن اهداف صادراتی جدید صادرات غیرنفتی استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال ۱۴۰۲ شاهد چنین رشدی بوده است.

وی بیان کرد: صادرات واحدهای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر هشت میلیون دلار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه