Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@01:52:26 GMT

۹ برند صنایع دستی در خراسان‌جنوبی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۰۴۳۹

۹ برند صنایع دستی در خراسان‌جنوبی ثبت شد

به گزارش خبرنگار مهر، هادی شاهوردی صبح شنبه در نشست خبری اظهار کرد: بیش از ۳۰۰ رشته صنایع دستی در ۱۸ گروه در کشور شناسایی شدند که این آمار در خراسان‌جنوبی ۸۵ رشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در معاونت صنایع دستی حوزه بازاریابی را فعال کرده‌ایم، گفت: هرچند اقدامات خوبی برای صادرات صنایع دستی صورت گرفته ولی در بخش بازاریابی مشکلاتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهوردی بیان‌کرد: اعتبارات مصوب ما در بخش صنایع دستی طی سال ۱۴۰۰ حدود سه میلیارد و ۲۱۵ میلیون تومان بوده است که از این میزان دو میلیارد تومان تخصیص یافت.

اجرای ۲۲ برنامه در هفته صنایع دستی

وی افزود: از اعتبارات تخصیص یافته برای حوزه آموزش ۲۵۸ میلیون تومان، در راستای احداث مراکز صنایع دستی و بازارچه‌های صنایع دستی ۱.۵ میلیارد تومان و برای تجهیز مراکز و کارگاه‌های صنایع دستی ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی گفت: به مناسبت هفته صنایع دستی ۲۲ برنامه از جمله افتتاح کارگاه نستاجی و دوخت لباس سنتی در بیرجند، نمایشگاه عرضه صنایع دستی قاین و… اجرا می‌شود.

شاهوردی با تأکید بر اینکه طبق برآوردها صادرات صنایع دستی در خراسان جنوبی حدود ۲۶۷ هزار دلار در سال گذشته بوده است، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ در زمینه صنایع دستی خراسان‌جنوبی ۵۱۷ مجوز صادر و ۷۰۰ نفر نیز در رشته‌های مزیت دار استان آموزش دیدند.

وی گفت: برای حمایت از صنعتگران از محل بند الف تبصره ۱۸ حدود ۲۱ میلیارد تومان تسهیلات به بانک معرفی کردیم که از این میزان تاکنون ۴ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است که از این مقدار کم تسهیلات پرداختی گلایه داریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در راستای ثبت جهانی صنایع دستی استان باید اول به سمت برندسازی برویم، بیان‌کرد: در حال حاضر در خراسان‌جنوبی ۹ برند صنایع دستی ثبت شده است.

۳۰۰ فعال صنایع دستی بیمه تأمین اجتماعی هستند

شاهوردی ادامه‌داد :۳۵۰ نفر از هنرمندان صنایع دستی ما بیمه تأمین اجتماعی و سه هزار و ۳۰۰ نفر نیز بیمه صندوق روستاییان هستند.

وی با اشاره به اینکه اولویت ما برای واگذاری خانه‌های قدیمی حوزه صنایع دستی است، ادامه‌داد: اگر استان در زمینه ساختمان اداری میراث فرهنگی با ما همکاری لازم را نداشته باشید، علی رغم میل باطنی مجبور خواهیم شد ساختمان اداری را به باغ و عمارت رحیم آباد ببریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در زمینه برنامه‌های سه ساله حوزه میراث گفت: در بحث بازارهای فروش دائمی صنایع دستی چهار نقطه در شهرستان‌های سرایان، فردوس، نهبندان و قاین هدف گذاری کرده‌ایم.

شاهوردی با اشاره به اینکه در بحث افزایش نشان ملی مرغوبیت پیگیری کرده‌ایم که از ۹ مورد فعلی افزایش پیدا کند، ادامه‌داد: در بحث تسهیلات بند الف پیگیری‌هایی داشته‌ایم که تسهیلات به دو برابر افزایش پیدا کند و سه رشته صنایع دستی را نیز احیا کنیم.

برنامه ریزی برای ایجاد ۱۰ مجتمع کارگاهی صنایع دستی

وی یادآور شد: از دیگر برنامه‌های ما این است که طی سه سال آینده مجوز ۱۰ مجتمع کارگاهی صنایع دستی صادر کنیم و سه نمایشگاه ملی را نیز داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی همچنین در بحث پنبه ملی خوسف و ثبت جهانی آن گفت: پنبه ملی خوسف ظرفیت ثبت جهانی را دارد ولی باید به این نکته اشاره کنیم که در حال حاضر افراد به واسطه عدم اطمینان از بازاریابی و فروش کمتر به سمت کشت پنبه ملی می‌روند و از این جهت نخست باید در عرصه بازاریابی و برند سازی فعالیت داشته باشیم.

کد خبر 5511236

منبع: مهر

کلیدواژه: صنایع دستی بیمه میراث فرهنگی خراسان جنوبی بوشهر کرمانشاه دهه کرامت خروج قطار از ریل خطبه های نماز جمعه سفر استانی اردبیل ویروس کرونا مشهد خراسان رضوی آمار کرونا میلاد امام رضا ع تغییر ساعت کاری صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند

سرهنگ محمدرضا زارعی گفت: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستا‌های شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

 سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضایی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

 شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود