Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای ملی زعفران ایران با بیان اینکه همه مسئول حفظ وحراست از نام بزرگ زعفران ایران که حاصل تولید درهر منطقه جفرافیایی است هستیم گفت: برای حفظ جایگاه و رشد و توسعه این بخش بازاریابی همه جانبه باید استراتژی توسعه صادرات طلای سرخ ایران باشد.

احتشام با اشاره به  پخش ویدویی از زغفران ناخالص در فضای مجازی گفت: آنان سلامت مصرف کنندگان و امرار معاش صد‌ها هزار زعفرانکار و همچنین صنعت بزرگ زعفران ایران را نشانه گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اگر ذره ذره خاک خاموش زبان به سخن بگشاید آنگاه راز‌های قدمت کهن این گوهر ناب وارزشمند با پیشینه تاریخی وسردمهر زعفران قاینات برای همگان بیشتر آشکار می‌سازد تا دست مغرضان ومتقلبان زعفران که آگاهانه یا ناآگاهانه دست به تهیه این چنین ویدئویی را می‌زنند، هدف شوم آنان را فاش خواهد کرد که اقدام آنان تخریب یک برند بزرگ است.

رئیس شورای ملی زعفران ایران افزود: مصرف کنندگان باید نیاز وخرید خود را با آگاهی وانتخاب هوشمندانه به اصالت محصول وشرکت‌های فرآوری کننده وبسته بندی کننده و از برند‌های معتبر که دارای پروانه ساخت، مهر استاندارد ونشان جغرافیایی ثبت شده جهانی دارند تهیه کنند.

او با تاکید بر اینکه این زعفران‌ها، بهترین نوع زعفران در دنیا است تصریح کرد: عدم خرید زعفران‌های متفرقه خود مبارزه با متقلبان و مغرضانی است که مصرف کنندگان می‌توانند انجام دهند.

صنعت زعفران ایران در دنیاحرف اول را می‌زند

احتشام با اشاره به اینکه صنعت زعفران ایران در دنیاحرف اول را می‌زند ادامه داد: واحد‌های بزرگی با استاندارد‌های بین المللی در زعفران ساخته شده است که بهترین کیفیت وبسته بندی و متنوع‌ترین زعفران وفرآورده‌های آن را به بازار‌های داخلی و جهانی صادر می‌کند.

او که خود یکی از متولیان ثبت برند جغرافیایی زعفران قاینات است گفت:برند زعفران قاینات به عنوان یک زعفران اصیل وپرآوازه ایران درسال ۱۳۹۸ ثبت جهانی شده است ودارای کد GI به عنوان ثبت برند جغرافیایی جهانی است.

رئیس شورای ملی زعفران ایران بیان کرد: در راستای انتشار این ویدئو اقداماتی انجام شده و از مسئولان امر و دستگاه‌های نظارتی وانتظامی وحقوقی خواسته شده با استفاده کنندگان غیر مجاز از این برند بزرگ جغرافیایی به شدت برخورد گردد.

او افزود: همچنین اقداماتی صورت خواهد پذیرفت که تنها افراد حقیقی وحقوقی مجاز به استفاده از این نام خواهند بود که در حوزه جغرافیایی قاینات واقع شده اند وزعفران با کیفیت و ویژه گی‌های زعفران قاینات فرآوری وبسته بندی می‌نمایند وبرای تمایز و صحت زعفران اصل قاینات نشان جغرافیایی زعفران قاینات به آن‌ها اعطا خواهد شد که روی بسته بندی خود درج تا مصرف کنندگان را در انتخاب زعفران اصیل قاینات کمک کند.

زعفران «خراسان ایران» و «زعفران قاینات ایران» ۲ برند جغرافیایی ثبت جهانی است

احتشام گفت: زعفران «خراسان ایران» و «زعفران قاینات ایران» به عنوان ۲ برند جغرافیایی ثبت جهانی که هدف حراست و حفظ دسترنج کشاورزان زحمتکش زعفران ایران در جهان است وهمچنین برند ملی «زعفران ایران» به عنوان یک برند جمعی جغرافیایی درداخل ثبت شده و در آینده ثبت جهانی خواهد شد که در شرایط پیش رو باید بیشتر دقت واز این برند‌ها مراقبت شودزیرا کشور‌های زیادی واردکشت زعفران شده اند وما باید این قدمت تاریخی زعفران ایران را پاس بداریم.

رئیس شورای ملی زعفران ایران بیان کرد: بازاریابی همه جانبه باید استراتژی توسعه صادرات ومدیریت بازار وبازاریابی زعفران ایران گیرد.

او اظهارکرد: به همین منظور تشکلها، اتحادیه‌ها وسازمان‌های نظارتی وکنترل بازار نیز باید بیشتر بازار زعفران ایران رارصد کنند وبا متقلبان ومغرضان زعفران‌های متفرقه وفاقد مجوز‌های قانونی برخورد شدیدتر صورت گیرد.

احتشام گفت: متاسفانه بسیاری از مردم زعفران خالص را نمی‌شناسند که در این مورد انتظار می‌رود رسانه ملی بیشتر کمک کندتابرند معتبر خود را معرفی کنند و مصرف کنندگان عزیز هم آگاهانه زعفران موردمصرف خود را از مراکز معتبر و برنده‌های شناخته شده تهیه کنند.

رئیس شورای ملی زعفران ایران افزود: این نوع بسته بندی‌های زعفران غیرمجاز وفاقد مجوز‌های قانونی ملاکی برای اظهارنظر زعفران نیست وخودکاری غیر قانونی است که سوء استفاده کنندگان قصد تخریب زعفران خالص ایرانی را دارند.

احتشام اظهارکرد: زعفرانی ملاک ارزیابی است که دارای مجوز‌های قانونی باشد که کالای مطلوب قلمداد می‌شود که زعفران‌های بسته بندی ایران دارای بهترین کیفیت است.

منبع:تسنیم

 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زعفران صادرات رئیس شورای ملی زعفران ایران زعفران ایران برند جغرافیایی زعفران قاینات مصرف کنندگان زعفران ها ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟